Stappenplan

Voorbehandeling

Mobiele Meubelstomerij - Laat uw meubels snel, effectief, voordelig en op locatie reinigen!

Hoofdbehandeling

Impregneren

Voorbehandeling

Tijdens de voorbehandeling wordt uw item gestofzuigd en worden zichtbare vlekken eerst aangepakt. Vervolgens wordt de stof gestoomd op circa 180°, waarbij nare geurtjes worden geneutraliseerd en huisstofmijt, virussen (zoals covid-19), bacteriën, schimmels en andere ziektekiemen gedood worden.

Hoofdbehandeling

Tijdens de hoofdbehandeling wordt de dieptereiniging uitgevoerd, waarbij de, behandelingsvloeistof in de stof wordt geïnjecteerd. De vloeistof wordt er vervolgens met een gepatenteerde stoom sproei-extractiemachine door middel van vacuümkracht uitgezogen, samen met het vuil, de stofdeeltjes, de geuren en de ziektekiemen.

Impregneren

Na de reiniging kan er een coating worden aangebracht op de stof, die vuil- en waterafstotend is. Zo zullen vuil, vlekken en stof in de toekomst minder tot geen kans krijgen om op de stof in te werken. De vervuiling blijft simpelweg op de stof liggen en trekt er niet direct in. Doordat de coating het intrekken van het vuil in de stof vertraagt, heeft u de gelegenheid om het vuil effectief te verwijderen door deze met een absorberende doek op te deppen.

De aanpak van de Mobiele Meubelstomerij

Het stoffen oppervlak wordt grondig gestofzuigd met een professionele stofzuiger. Daarna worden zichtbare vlekken voorbehandeld. De voorbehandeling bestaat verder uit het stomen van het meubel, kussen of tapijt op circa 180°. Deze hoge temperatuur doodt 99,99 % van alle huisstofmijt, virussen (zoals covid-19), bacteriën, schimmels en andere ziektekiemen. Het stomen zorgt ook voor het neutraliseren van nare geuren. Tijdens de hoofdbehandeling wordt de dieptereiniging uitgevoerd: met een hypermoderne stoom sproei-extractiemachine worden water en een ecologisch reinigingsmiddel diep in de stof gespoten. De zuigmond met vacuümkracht zuigt vervolgens het water met het daarin opgeloste vuil uit de stof. Veruit de meeste vlekken zijn op dit moment al verdwenen. Eventuele hardnekkige vlekken worden intensief opnieuw behandeld. Slechts een enkele keer komt het voor dat een vlek de vezels van de stof zodanig heeft verkleurd, dat de vlek niet geheel verdwijnt. Indien dit het geval is, zullen wij dit tijdig met u bespreken. Tenslotte raden wij vaak de impregneerbehandeling aan, waarbij een speciale stoffencoating wordt aangebracht, met vuil- en waterafstotende eigenschappen.

Door deze coating zijn de vezels van uw meubel langer beschermd tegen nieuwe vervuiling van buitenaf. Soms is uw meubel niet direct droog na reiniging. De droogtijd varieert van enkele uren tot maximaal 24 uur en is afhankelijk van de intensiteit van de behandeling, de ruimte, de luchtvochtigheid en de luchtcirculatie. Wij zullen u hierover van tevoren informeren. Al onze reinigingsproducten zijn superkrachtig maar toch 100% ecologisch en onschadelijk voor mens en dier!

Reviews

Wat zeggen onze klanten?

google
Karim Aaras
14 maart 2023

Super!

google
Armani Eloise
8 maart 2023

She kindly came to clean my velvet sofa, she did a very good job and is a very nice lady to speak to. I will use this service again in the future and definitely recommend it.

google
Dani Dani
7 maart 2023

Hele goede service. Ook meer dan vriendelijk geholpen. De geur was aanzienlijk minder en rook en zag er weer zeer fris uit!

google
Jan Pleyte
6 maart 2023

Zojuist de bekleding van de camper gereinigd, ziet er weer bijna als nieuw uit.

google
Fay Moonen
3 maart 2023

Mijn matras is door de mobiele meubelstomerij gereinigd. Het hele proces werd duidelijk uitgelegd door de vriendelijke, eerlijke/gezellige vrouw van de mobiele meubelstomerij. Mijn matras ruikt weer heerlijk!

google
J.F. Eitens
2 maart 2023

Vandaag hadden we jose’ over de vloer omdat ons bankstel en keukenstoelen na 13 jaar wel een schoonmaak beurt kon gebruiken. Ze ging voortvarend te werk, een hardwerkende vrouw die onze meubels in een ommezien weer netjes had met haar professionele stoom machines wij zijn heel tevreden en denken niet meer aan nieuwe meubels.

google
Loes H
22 februari 2023

2 stoelen laten reinigen, dat werd tijd zeg als ik naar het water keek! Zeer aardige mevrouw, een pietje precies 🙂 een heerlijk mens met kennis zaken. Ipv bekleden nu 2 opgefriste stoelen die een ronde meekunnen. Helemaal blij mee 🙂

google
Ocram
20 februari 2023

Vloerkleed laten reinigen. Is weer als nieuw. Zeker aan te raden!

google
ELisha Adelinaa
15 februari 2023

Ik heb mijn auto bekleding laten reinigen door dit bedrijf. Want ik had grote vlekken in mijn bekleding mijn auto is nu net als nieuw bedankt voor de goede service

google
sjoukje bergsma
14 februari 2023

Onze hoekbank en ook nog een mat laten reinigen. Wat een verbetering ! Spontane vrouw en gaf goed uitleg. Kwam proffesioneel over. Een aanrader.

google
Alice Pera
23 januari 2023

Onze mooie stoel van Montel hebben we laten reinigen (door een winactie) door de Mobiele Meubelstomerij. De stoel was dof en de mooie blauwe kleur kwam niet meer tot zijn recht. Na het reinigen was de stoel weer helder blauw en daarnaast ruikt de stoel (en de hele kamer) ook nog eens heerlijk fris! Het staat weer prachtig in onze woonkamer! We zullen in de toekomst ongetwijfeld vaker gebruik gaan maken van de diensten van de Mobiele Meubelstomerij!

google
Bouwina Smeenge
8 januari 2023

Fijne service, heb 2 stoelen laten reinigen en dat ging helemaal prima. Was een aardig persoon die goed uitlegde wat er gebeurde, nu zien de stoelen er weer heel netjes uit.

google
Ruud W.
7 januari 2023

Een 15 jaar oude IKEA bank laten cleanen. Deze kwam er zo goed als nieuw uit.

google
José Imker
6 januari 2023

betrouwbaar bedrijf

google
Rachel oosterhoff
5 januari 2023

De bank laten reinigen, super netjes en schoon! Weer een hele andere bank!

google
wendy dijkstra
29 december 2022

Heel erg tevreden over het resultaat. Mevrouw was op tijd, heeft alles realistisch uitgelegd. Voor mij , als vrouw , erg fijn dat het een vrouw was. Al met al dik tevreden en voor herhaling vatbaar!

google
Qwtje Gregg
20 december 2022

Mijn tapijt is boven verwachting prachtig schoon geweldig en bedankt ☺️

google
Michel De Bruin
15 december 2022

Ontzettend goede service en duidelijke communicatie. Duidelijke afspraken gemaakt die ook worden nagekomen.

google
Tessa De boer
9 december 2022

Wat een geweldig leuk mens en wat geeft ze eerlijk advies! Ze werkt heel perfectionistisch en neemt heeeel ruim de tijd. Top ik ga zeker terug komen 2 x per jaar.

×