Vloerreiniging

Vloerreiniging

De Mobiele Meubelstomerij is ook uw partner voor het professioneel reinigen van alle soorten vloeren, zoals hout, tegelvloeren, vinyl, tapijt, pvc, linoleum, grindvloeren, gietvloeren en zelfs antislip-vloeren en vloeren van natuursteen.

Vloerreiniging 

Heeft u de moed al opgegeven dat uw vloer ooit nog echt goed schoon zal worden? Overweegt u zelfs de aanschaf van een nieuwe vloer? De Mobiele Meubelstomerij brengt professionele vloerreiniging nu binnen bereik voor particulieren.

Met onze efficiënte schrobmachine krijgen wij zelfs de meest zwaar vervuilde vloeren in een handomdraai schoon. Wij kunnen vrijwel alle vloeren aanpakken, zoals tapijt, vinyl, pvc, linoleum, tegelvloeren, kermamiek, gietvloeren, grindvloeren en houten vloeren. Dankzij het gepatenteerde reinigingsmiddel kunnen wij zelfs vloeren van leisteen, marmer en andere soorten natuursteen schoonmaken.

Onze krachtige vloerreiniger veegt, schrobt en droogt uw vloer in één behandeling. De krachtige borstels werken samen met het innovatieve reinigingsmiddel, dat hard is tegen vuil maar vriendelijk voor uw vloer. De diverse opzetstukken van onze machine en de inzet van het reinigingsmiddel worden aangepast aan de eigenschappen van uw vloer en de mate van de vervuiling.

Voor sommige vloeren raden wij na de reiniging aan om deze te impregneren of opnieuw in de was, wax of olie te zetten. Vloeren van linoleum en dergelijke gaan zo nog langer mee.

Uw vloer ziet er na de behandeling als nieuw uit en kan nog jaren mee. Informeer dus eerst bij de Mobiele Meubelstomerij vóór u een nieuwe vloer koopt en ga voor duurzaam

×